Selce open 2015

Prvi vikend u srpnju tradicionalno je rezerviran za jedrenje u Selcima.
J.K.-Y.C. Jadro uz podršku grada Crikvenice i Turističke zajednice grada Crikvenice organizira u subotu 4. srpnja 2015. g. regatu krstaša Selce open 2015.
Bogat sportski, gastronomski i zabavni program počinje već u petak 3. srpnja, kada u popodnevnim satima očekujemo dolazak prvih brodova. Za njih smo pripremili party dobrodošlice u Goya Baru.
U subotu 4. srpnja je regata krstaša Selce open 2015. Regatni odbor prima prijave od 9:00 do 10:30. U 10:30 sudionike će marendom počastiti domaći ugostitelji koji će održati prezentaciju gastronomskih specijaliteta. Sastanak kormilara je u 11:00 a start regate je predviđen u 12:00. Planirana je navigacija u dužini 10 nm, Selce – punta Takla – punta Šila – Selce – punta Šila – Selce. Po ulasku u cilj, Opel servis Hadrović časti sve natjecatelje fažolom i bevandom. Proglašenje pobjednika je u 19:00 nakon čega će večeru na rivi za sve sudionike pripremiti Jadran Crikvenica Hoteli i kampovi. Zabava će se nastaviti do kasnih noćnih sati uz nastup banda Yamas i ugostiteljsku ponudu tvrtke LA-VI iz Crikvenice.
Za sve zainteresirane jedriličare, program se nastavlja i u nedjelju 6. srpnja, kada organiziramo revijalnu regatu za turiste. Start jedrenja je predviđen za 12:00, a marenda za sudionike je u 15:30. Molimo vlasnike jedrilica da se odazovu ovoj promotivnoj akciji, provedu nedjelju u Selcima, ukrcaju pokojeg gosta i zabave se skupa s nama.
Svim sudionicima Županijska lučka uprava Crikvenica omogućila je besplatan privez u Selcima od petka do nedjelje.
Kotizacija se ne naplaćuje. Regata se boduje za Kup Hrvatskog Primorja, a pravo nastupa imaju svi krstaši s valjanom plovidbenom dozvolom i odobrenjem HJS-a (vinjeta). Svi koji nemaju vinjetu i nisu iskoristili pravo na jedan besplatan nastup, mogu to pravo iskoristiti u Selcima uz prethodnu najavu.

Kliknite ovdje za OGLAS REGATE.

Rezultati će se vrednovati i po Yardstick premjeru.

Sve dodatne informacije slobodno zatražite mailom na jadro@yc-jadro.hr ili telefonom na 098 755 892.

Veselimo se Vašem dolasku!

galerija12