TOK 2019

Trka oko Krka ove godine doživjet će svoje šesto izdanje. Prema provjerenom receptu, JK Jadro i JK Burin zajedničkim snagama organiziraju ovu popularnu regatu kojom započinje jesenja sezona odobalnog jedrenja. Suorganizator regate je Mitan marina iz Novog Vinodolskog, što jamči dodatnu kvalitetu u svim segmentima organizacije. Očekuje se raznolika flota jedrilica, od obiteljskih krstaša do rasnih regatnih jurilica a nepredvidivo regatno polje pružit će svima priliku za nadmetanje i uživanje.

Prihvat brodova, prijave za regatu, domjenak dobrodošlice i druženje prije starta, bit će u Selcima. Start regate predviđen je ispred luke Selce u petak 20. rujna 2019.g. u 19:00h, a cilj je u Novom Vinodolskom, najkasnije u nedjelju 22. rujna 2019.g. u 14:00h gdje je organiziran prihvat brodova nakon prolaska kroz cilj.

Proglašenje pobjednika, prigodni domjenak i zabava održat će se u Mitan marini u subotu navečer ili u nedjelju, a točan termin objaviti ćemo uskoro.

Za sve sudionike osiguran je besplatan vez za jedrilice i parking za automobile. Za jedriličare koji su parkirali u Selcima, po ulasku u cilj osiguran je prijevoz cestom po njihove automobile.

Ako u tjednima uoči i nakon TOK-a sudjelujete u nekoj od regata na Kvarneru, slobodno nas kontaktirajte za privez jedrilica.

marina

Pokrovitelji regate su: Grad CrikvenicaGrad Novi VinodolskiŽupanijska lučka uprava CrikvenicaTuristička zajednica Grada Crikvenice i , M/B Mali Marino, Plaža Tunar.

Svi zainteresirani su pozvani da start regate prate s broda Mali Marino koji isplovljava sa selačke rive u petak u 18:30 h. Povratak u Selce očekuje se oko 21:00 h.

Live on-line tracking regate bit će aktivan nakon starta. Potražite ga na stranicama portala regate.com.hr ili na njihovom FB-u.

Za Oglas regate kliknite ovdje: Oglas

Regata će se jedriti prema Open i ORC razvrstavanju.

Boduje se za Kup Hrvatskog primorja, gdje donosi dvostruke bodove.

Svi koji se na regatu prijave s ORC Club ili ORC International svjedodžbama, bit će uvršteni u ukupni poredak CRO ORC Offshore Cup-a. Organizator Kupa je Udruga jedriličara CRO ORC. Sudjelovanje u Kupu se ne naplaćuje.

Sve o CRO ORC Offshore Cup-u možete saznati ovdje: http://www.regate.com.hr/index.php/novosti/offshore2/458-cro-orc-offshore-cup i ovdje: http://www.cro-orc-sailing.org/index.php/hr/2018-01-11-12-24-42/pravilnik-za-2018

Sve o ORC premjerima možete naći ovdje: http://orc.org/ ili se raspitati kod premjerača: http://www.cro-orc-sailing.org/index.php/hr/premjer/premjeraci